Content Engineering

Längd
2 terminer
Pris
211 250 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 terminer
Pris
211 250 SEK inkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Som Content Engineer kommer du att kunna bidra med nya och efterfrågade kunskaper om hur man kan använda AI inom kommunikation och marknadsföring. Utbildningen är perfekt för dig som är fascinerad av möjligheterna med AI och vill vara med och forma framtidens kommunikation. Du kommer att få utveckla färdigheter i att integrera AI och andra tekniska lösningar i alla aspekter av företagens kommunikationsstrategier och arbetsflöden.

Om utbildningen

Programmet Content Engineer bygger på en mix av kreativitet, strategi, kommunikationskunskap och förmåga att hitta, skapa och använda AI-verktyg. Du lär dig att navigera i en värld där tekniken blir allt mer självlärande och automatiserad. Utbildningen ger dig förmågan att inte bara förstå, utan också att kreativt använda AI-verktyg för att skapa och optimera innehåll över olika medier - från text och bild till film och musik. Genom Berghs modell med samlästa kurser för olika yrkesroller, kommer du att arbeta med riktiga projekt för verkliga kunder, samtidigt som du får en djupare förståelse för olika yrkesroller inom branschen.

Vem ska söka?

Du är analytisk och strategisk, gärna tekniskt lagd och gillar att lära dig nya digitala tjänster och applikationer. Du har ett starkt intresse för hur vi människor fungerar, agerar och kommunicerar och vill omsätta det till ett yrke inom kommunikation. 

Är du kanske den som laddad ner nya appar och tjänster när de kommer? Har du fascinerats av AI verktygen? Har du kanske programmerat, skapat websidor, spelat in poddar eller gjort film? Inom Content Engineering kan du få användning för många av dina förmågor - förstärkta av AI.  Slutligen tror vi att du är en lagspelare som dras till nya spännande utmaningar och kreativa processer. 

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

För att vara behörig till utbildningen behöver du ha en gymnasieexamen eller motsvarande.

Skicka också med

1. Slutbetyg från gymnasiet eller motsvarande (reell kompetens)
2. CV
3. Fullständigt arbetsprov enligt instruktioner

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms
169 000 kronor

Studieavgift exkl. moms
169 000 kronor

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

12 augusti, 2024

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Content Engineering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Berghs School of Communication
Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...

Läs mer och visa alla kurser med Berghs School of Communication

Highlights