Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

ABC i Skrivande på Österlen

Anita Goldmans Skrivarpensionat
Kursinformation
Österlen
2 dagar
3 950 - 4 937,50 SEK inkl. moms
Kommande starter
Österlen
2020-09-11 15:00  
3 950 SEK
2021-05-14 15:00  
4 937,50 SEK

Beskrivning av ABC i Skrivande på Österlen

En skrivarkurs för nybörjare - Österlen

Har du längtat efter att skriva, men inte vågat eller vetat hur du skall börja? Är du djupt inne i en skrivarprocess, men sitter fast eller vill få hjälp att utveckla ditt skrivande? Vill du utveckla tekniker och finna redskap för att komma i kontakt med din inre röst? Har du något att berätta som världen måste få höra? Vill du tillbringa en helg i en förtrollande miljö, med god mat och dryck, möjlighet att röra på dig och möta andra i enskilt och gemensamt kreativt arbete?

Vi blandar skrivarövningar i grupp med enskilt skrivande. Vi blandar intensiv samvaro med möjlighet att sitta  och skriva eller vandra ensam i naturen, ta tid till att reflektera. Vi är en liten grupp så alla får utrymme för sina texter.

Vill du ha möjlighet att stanna kvar ett par dygn, smälta upplevelsen och uppleva Österlens fantastiska natur kan du lägga till ett par B&B dygn.

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. . Jag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska, mer vegansk mat och mer livsglädje).  Stort stort tack!
Maten var fantastisk! 

Mikaela Daleke 
Stjärnegården april - 2019

För några vänner har jag försökt att berätta hur det var. Att få  ägna sig åt att skriva och försöka formulera sig kändes kreativt och angeläget. Att sedan få läsa upp och bli lyssnad på blev en stark upplevelse för mig.Det uppstod en stark närvaro i vår grupp. Jag tror att du som ledare bidrog till det. Du bjöd på dig själv genom djupt allvar och klingande skratt. Det kändes som om du lyssnade på oss med en intensiv närvaro, som jag tycker smittade av sig. Att bli mottagen med sina tankar i en grupp är oerhört starkt. Det känns som om jag har varit med om något speciellt, som jag är mycket tacksam för.

Bibi Magnusson, juni 2013

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kostnader

Nu återvänder vi till Livet med

skrivarkurs på Österlen i september.'

Finns ännu ett par platser kvar!

Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum: 3950:-

Enkelrumstillägg: 1800:-

Två extra-nätter med frukost , sön- tis ; 1800:-

Anita Goldmans Skrivarpensionat

Anita Goldmans skrivarkurser

Skrivarpensionat med författaren Anita Goldman

– mycket mer än bara skrivarkurs

  • Det är möte i mycket vackra miljöer i Sverige och utomlands  och med en passionerad lärare som  är välkänd och professionell författare.

  • Det är god och riklig mat, vin om man vill och intressanta bordssamtal.

  • Det är alltid vackra hus som känns som hemma, men ändå rymliga nog att erbjuda alla en sängplats i enkel- eller dubbelrum.

  • Det är hänförande natur, det är lugna omgivningar, det är avskildhet och plats för att fokusera på Dig & Ditt och samtidigt självklar gemenskap.

  • Det är inspirerande skrivövningar och tid för fri skrivartid.

  • Det är samtal och ännu mera samtal med mig och med skrivarkamraterna om texterna, om lusten och rädslan att skapa. Om den personliga utgångspunkten, om litteraturen och förlagsvärlden, om livet och kärleken och vem vet, kanske lite om politiken och lite om anden...

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. ag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 
Mikaela Daleke , Österlen 2019

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara. Sara Silverskiold, Österlen 2018

Tusen tack för en fantastiskt rolig och inspirerande helg! Så många goda råd, intressanta samtal, läcker mat och själavårdande omgivningar! Så mycket vi hann med, och ändå gick dagarna alldeles för fort. Jag vet att du önskande respons och förslag på förbättringar/ändringar, men jag kommer inte på något. I så fall återkommer jag i ärendet. Ann Sofie Lindell, Österlen 2018

Mitt huvud nästan exploderade på vägen hem, så full av intryck var jag. Så roligt somr jag hade de dagarna hos dig har jag inte haft på åratal. Jag var uppspelt och glad och skrev som besatt på tåget hem. Liselotte Falguera,  Österlen 2018

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka. Margareta Bremertz, Österlen, 
2019.

Mer information
Vänligen skicka en intresseanmälan för mer info om Anita Goldmans Skrivarpensionat.

Visa alla kurser med Anita Goldmans Skrivarpensionat

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ABC i Skrivande på Österlen.

Recensioner
Bli den första att recensera ABC i Skrivande på Österlen!

Liknande kurser