Visa kurser.se som: Mobil

Eldkurs - för dig som vill kunna tända en eld under alla förhållanden

All in Nature SWEDEN
Kursinformation
Borås, Göteborg
1 dag
2019-11-23 08:45
695 SEK

Kursbeskrivning

Eldkurs i höst - All in Nature SWEDEN

Hur gör man eld från det naturen ger oavsett väder?

Har du alltid velat lära dig att göra upp en eld i naturen oavsett väderlek? Kunskapen att göra upp en eld är en av de viktigaste överlevnadskunskaperna. All in Nature Sweden håller en uppskattad eldkurs i Borås varje årstid. På  kursen lär du dig hur en eld kan skapas från grunden av det som hittas i naturen under rådande väderleksförhållanden. Du lär dig hur du hittar torr ved, eldar säkert och att tända en eld med kniv och modernt eldstål/tändsål. Svårighetsgraden varierar beroende på väderleken under dagen för kursen. 

I eldkursen ingår välkomstkaffe och en lättare lunch. 

Instruktören har utbildat personer i överlevnadskunskaper och att göra upp eld under alla väderförhållanden sedan tjugo år.

Barn mellan 10-14 år kan gå kursen i vuxens sällskap, får då 25% rabatt.

Du behöver själv ta med kläder för årstiden ett sittunderlägg (om du vill) samt något enklare mellanmål att äta innan lunchen blir klar.

Målgrupp

Överlevnad- och friluftsintresserade, jägare, fiskare, scouter, svampplockare.

Kostnader

695 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Eldkurs - för dig som vill kunna tända en eld under alla förhållanden.

Recensioner

Gabriella Gäfvert
(5)
Med tydligt och pedagogiskt ledarskap erbjuder All in nature en nyttig kurs för stora som små. Att lära sig samla rätt virke och lyckas bygga upp en eld i vilket väder som helst, borde höra till allmänn grundkunskap. Det var en fantastiskt trevlig dag och den lagade maten över elden smakade så gott! Så plocka med hela familjen och gå på eldkursen.
Marie
(4)
Kursen var givande och rolig. Värdefull kunskap.
Patrik Axelsson
(4)
Kan varmt rekommendera den här kursen till alla som gillar att vara i naturen, oavsett om man tror sig behöva kunskapen om att göra upp eld eller ej. Det var helt enkelt en kul upplevelse!

All in Nature SWEDEN

Torbjörn Selin instruerar

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

Välkommen till All in Nature SWEDEN. Kärnan i vår verksamhet är överlevnadskurser, sedan genomför vi olika fördjupningskurser och tillämpningskurser inom ämnet. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag, vi anpassar oss gärna efter just dina behov. Personal som i...


Läs mer och visa alla kurser med All in Nature SWEDEN

Kontaktuppgifter till All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Borås

Tel: 0702-140 720
www.allinnature.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 19 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 195 recensioner.
Läs recensioner