Visa kurser.se som: Mobil

Torbjörn Selin instruerar

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

Välkommen till All in Nature SWEDEN. Kärnan i vår verksamhet är överlevnadskurser, sedan genomför vi olika fördjupningskurser och tillämpningskurser inom ämnet. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag, vi anpassar oss gärna efter just dina behov. Personal som i sitt yrke arbetar i vildmarken och på avlägsna platser runt om i världen vänder sig till oss för sin träning.

Med över 20 års erfarenhet har vi mycket gedigen erfarenhet av att utbilda individer och grupper av människor i alla typer av väder och miljöer, främst nordiskt klimat. Vi anpassar oss efter din förmåga och vädrets nyckfullhet för ett optimalt genomförande. En av våra framträdande styrkor är att kunna driva dig längre än du trodde var möjligt, att du i trygga händer får chansen att utveckla dig och lära känna nya sidor av dig själv.

» Mer information
För mer information om All in Nature Sweden eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med All in Nature SWEDEN

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med All in Nature SWEDEN och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

All in Nature SWEDEN

Borås

Tel: 0702-140 720
www.allinnature.se

Recensioner

Gabriella Gäfvert
(5)
Med tydligt och pedagogiskt ledarskap erbjuder All in nature en nyttig kurs för stora som små. Att lära sig samla rätt virke och lyckas bygga upp en eld i vilket väder som helst, borde höra till allmänn grundkunskap. Det var en fantastiskt trevlig dag och den lagade maten över elden smakade så gott! Så plocka med hela familjen och gå på eldkursen.
Marie
(4)
Kursen var givande och rolig. Värdefull kunskap.
Patrik Axelsson
(4)
Kan varmt rekommendera den här kursen till alla som gillar att vara i naturen, oavsett om man tror sig behöva kunskapen om att göra upp eld eller ej. Det var helt enkelt en kul upplevelse!
All in Nature SWEDEN
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 150 recensioner
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med All in Nature SWEDEN och få mer information, fyll i följande uppgifter: