Visa kurser.se som: Mobil

Överlevnadskurs i Borås - Bas

All in Nature SWEDEN
Kursinformation
Borås, Göteborg
3 dagar
3 750 SEK
Kommande starter
Borås
2019-07-04 10:00  
3 750 SEK
2019-08-01 10:00  
3 750 SEK
Engelska, Svenska

Kursbeskrivning

Överlevnadskurs i Borås

Överlevnadskurs för naturintresserade i Borås

Har du alltid velat lära dig att överleva i naturen? All in Nature Swedens överlevnadskurs genomförs tillämpat i skogen. Under tre intensiva och spännande dagar får du tillsammans med andra lära dig basala överlevnadskunskaper för att kunna hantera oönskade situationer. Överlevnadskursen innehåller grunderna inom fysiologi, vattenrening, skydd mot elementen, orientering, eld och säker knivhantering. Ämnen som enbart berörs är fiske, jakt, ätliga växter och sjukvård. Under överlevnadskursens tre dagar sover du utomhus i olika bivacker som du bygger själv. 

Lär dig hantera svåra situationer i naturen
Du lär dig att hantera kortare svält och hur du reagerar på fysiskt och mentalt påfrestande situationer. Genom att arbeta ihop med främmande människor i en unik situation får du genom överlevnadskursen uppleva en reell händelse. Överlevnadskursen tillåter dig samtidigt att uppleva lugnet i naturen och låter dig att skaka av all vardagsstress och fokusera på nuet under dagarna utomhus

All in Nature SWEDENs instruktörer har lång erfarenhet av utomhuspedagogik och har genomfört ett otal kurser under årets alla årstider sedan år 2000.

Citat från deltagare 

"Jag kan inte plocka ut vad som gav mig mest för det var så mycket som var bra."

"Mycket lärorik .. tycker de flesta ingående moment lärde mig något .. men jag tycker ändå erfarenheten är det viktigaste jag tar med mig .. att ha praktiskt fått pröva det man lärt sig och även få testa hur man reagera i en överlevnadssituation."

”Tack för en väldigt bra kurs! Jag har aldrig känt mig så utelämnad & så i trygga händer på samma gång som under de 3 dygnen. Ni var verkligen super på att vidareförädla kunskap!”

Anmäl dig till kurser år 2019 redan nu
Då det är mycket stort intresse för våra kurser har vi bestämt att hålla kursen vid tre tillfällen 2019, juni, juli och i augusti. The course in july will be held in english. 

Målgrupp

Överlevnad- och friluftsintresserade så som: vandrare, jägare, fiskare, svampplockare som vill lära sig att klara av en situation som utan rätt kunskaper kan bli farlig för den enskilde.

Professionell personal kan genom sitt företag kontakta oss för en specialdesignad kurs efter era behov.

Kostnader

3 500 kr.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Överlevnadskurs i Borås - Bas.

Recensioner

Martin
(4)
Bra upplägg. Från att inte ha varken vatten, mat eller skydd till att bli ”räddad” var intressant och lärorikt.
Marina
(5)
Superbra dagar på många olika sätt! Jag är helnöjd!
Magnus Palm
(4)
En överlag bra kurs som på ett handgripligt sätt lärde oss vad som händer i en svår situation och hur man i det läget prioriterar.

All in Nature SWEDEN

Torbjörn Selin instruerar

Överlevnadskurser och friluftssäkerhet - All in Nature Sweden

Välkommen till All in Nature SWEDEN. Kärnan i vår verksamhet är överlevnadskurser, sedan genomför vi olika fördjupningskurser och tillämpningskurser inom ämnet. Vi riktar oss till privatpersoner likväl som företag, vi anpassar oss gärna efter just dina behov. Personal som i...


Läs mer och visa alla kurser med All in Nature SWEDEN

Kontaktuppgifter till All in Nature SWEDEN

All in Nature SWEDEN

Borås

Tel: 0702-140 720
www.allinnature.se

Recensioner
Överlevnadskurs i Borås - Bas
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 71 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 173 recensioner.
Läs recensioner