Visar 1-20 av 122 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 122 träffar
1
2
3
4
...
7

Vill du hitta roliga aktiviteter för ditt barn i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! I Göteborg finns det många olika barnaktiviteter att prova på. Här kan du hitta kurser i allt från dans och gymnastik till konstpyssel och hinderbaneträning. Läs mer om populära aktiviteter som kan fånga ditt barns intresse!

Det finns många fördelar för barn att delta i olika barnanpassade aktiviteter. Barnen får dels träffa andra barn i samma ålder, samtidigt som de får lära sig nya saker och röra på kroppen. I Göteborg finns det ett brett utbud av olika aktiviteter med något som passar alla.

Danskurser – flera olika dansstilar

Älskar ditt barn att dansa? Då finns det ett gäng olika danskurser att välja bland! I Göteborg kan du hitta kurser inom flera olika dansstilar, till exempel streetdance, balett, folkdans och showjazz bland många andra. Knattedans finns även för de allra minsta. Dans utvecklar bland annat barnens kroppskontroll och koordination samtidigt som de får bättre kondition och bränner energi. Dessutom är dans en rolig träningsform där barnen får ha kul i en lekfull miljö!

Konstkurser – målning till pyssel och drejning

Brukar ditt barn pyssla och skapa? Varför inte prova på en aktivitet där ditt barn får utlopp för sin kreativa förmåga och skaparglädje! Göteborg erbjuder bland annat kurser i målning, drejning i lera och konstpyssel för barn. En aktivitet med kreativt fokus gör att ditt barn får öva på sin finmotorik, problemlösningsförmåga och det sociala samspelet i att skapa med andra. Vissa kurser riktar sig både till föräldrar och barn som gör att ni kan ha en trevlig stund tillsammans!

Parkour – ny och populär träningsform

Tycker ditt barn om att klättra och hoppa? Då kan den nya populära träningsformen parkour vara en passande aktivitet! Parkour går ut på att ta sig över olika hinder på ett säkert och kontrollerat sätt genom att enbart använda kroppen. Deltagarna får göra olika tricks och volter och andra estetiskt tilltalande rörelser. Med den här kursen får barnen träna sig i att komma över rädsla och utmana sina egna fysiska och mentala begränsningar. De förbättrar även sin koordination, kondition, styrka och balans. Kurserna anpassar sig efter barnens ålder och tidigare erfarenheter.

Teater/drama – fantasins magiska värld

Är ditt barn intresserad av teater? Teater är en aktivitet där barnens fantasi får flöda fritt och där de får träna på att uttrycka sig själv och gestalta andra. Barnteater gör att barnen utvecklar sitt språk och rörelseförmåga samtidigt som de träffar nya vänner. Teater kan även bidra till att barnen blir tryggare med att prata inför en publik eller större grupp.

Jämför kurser
Funkykidz
Nu kan barnen dansa hemma mellan lektionerna!

Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna.

Läs mer