Fotboll för barn 2-6 år Göteborg Öst

Trix Bollskola Fotboll, i Göteborg
Längd
10 tillfällen
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
Vecka 37 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Fotboll för barn!

Fotboll är den sport allra flest barn vill prova på. I Trix bollskola får ditt barn upptäcka glädjen med fotboll! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån barnens villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap.

Fotbollsskola för barn i två åldersgrupper

Trix fotbollsklasser finns i två åldersgrupper; 2–3 år och 4–6 år. I den yngsta gruppen spelar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning som vi kallar för Trix bollfest.

Trixledarna

På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom sport och fotboll, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan spela fotboll hos Trix Bollskola på många håll i Sverige. Vi finns på fler än 70 platser runt om i Stockholm, Göteborg, Malmö och på många andra orter i landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Trix fotbollskurser finns för följande åldersgrupper:

· Barn 2–3 år tillsammans med förälder

· Barn 4–6 år

Prova på med kvalitetsgaranti

När du bokar en kurs hos oss får du alltid Prova på med kvalitetsgaranti. Med kvalitetsgaranti har du möjligheten att avboka kursen efter första tillfället och få full återbetalning om ni inte är nöjda. Läs om villkoren på vår hemsida.

Kostnader

I kursavgiften ingår:

· 10 veckors kurs

· Maskotbesök

· Trix roliga avslutning i salen

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Vecka 37

  • Kurs
  • Göteborg

Video

Trix Bollskola Fotboll
Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka

Fotboll för barn med glädjen i fokus! Trix Fotbollsskola är en kul kurs för barn 2-6 år som vill börja med fotboll. Alla barn, både killar och tjejer, får spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Vi tränar inomhus...

Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola Fotboll

Highlights