Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Barnguiden

Vilken aktivitet ska du välja?

Vill du ha hjälp att hitta en rolig och utvecklande fritidsaktivitet som ditt barn kommer att älska? På kurser.se kan du välja mellan allt ifrån danskurser, teater och idrott till babysim, yoga och seglarläger. Alltid med fokus på glädjen och lusten att leka och lära. Här i barnguiden har vi samlat våra allra bästa tips och artiklar för att du ska kunna hitta den perfekta fritidsaktiviteten för ditt barn.

Välkommen!

Senast uppdaterad: 07 dec 2021
Senast uppdaterad: 2022-11-22

Yoga för barn – hälsa i kropp och knopp

Vill du hjälpa ditt barn att boosta sin kreativitet och nyfikenhet samtidigt som lugn och avslappning är i fokus? Då ska du satsa på yoga för barn! I den här artikeln kan du läsa mer om hur det går till och varför det är så bra.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-11-17

Vilken idrott passar ditt barn bäst?

Idrott skapar en underbar sammanhållning där barnen får leka, spela och röra sig tillsammans. Vilken idrott passar ditt barn bäst? Vi har listat 5 populära idrotter för barn! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-11-16

Därför blir ditt barn smartare av gymnastik – 5 livsviktiga effekter på kropp och psyke

Vill du hjälpa ditt barn att bli smartare och utveckla sin hjärnkapacitet till max? Satsa på rörelse! Gymnastik och annan regelbunden motion har visat sig ha fantastiska effekter på hjärnan hos både barn och vuxna, berättar överläkaren och hjärnforskaren Anders Hansen i sin bok “Hjärnstark – hur motion och träning stärker din hjärna”. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Barndans - här är 5 populära dansstilar

Visst är det härligt att se hur barn rör sig till musik? De hittar sin takt och låter kroppen dansa loss. Helt underbart! Vill du låta ditt barn gå en kurs och se vad dansen kan utvecklas till? För att hitta rätt typ av kurs tänkte vi berätta lite mer om de mest populära dansstilarna för barn. Häng med! 

Läs mer

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.