Mobilfotografering

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
3 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 4 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
3 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Mobilfotografering

På den här kursen lär du dig att ta optimala bilder med din mobiltelefon - bl a går vi igenom kamerateknik, bildkomposition, ljussättning och fotoappar till iPhone och Android. Du får även grundkunskap i bildredigering i dator eller mobil och hur du förbereder bilder för olika användningsområden som webbpublicering eller tryck. Proffsiga fix och trix ger dig inspiration till att skapa ny bilder!
Som en extra bonus har du som deltagare 20% rabatt på Fotokompaniet i Uppsala om du väljer att köpa deras mobilkitt som består av selfiepinne, stativ och fotolampa.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs förutom grundläggande vana att hantera mobiltelefon.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 4 veckor, med träff på onsdagar klockan 13.00-15.15. OBS lektion 3 är ett praktikpass utomhus.

Studiematerial
Studiematerial ingår i kursen. Du tar med din nyladdade mobil, överföringskabel med USB-kontakt (laddkabeln fungerar till detta) och USB-sticka för att spara redigerade bilder på.

Ledaren
Kursledare är Bo Liljeborn har lång erfarenhet och gedigen kompetens i digitalfotografering och bildredigering bl a som frilansfotograf. Som utbildad pedagog delar han med sig av kunskap och erfarenhet på ett inspirerande sätt.

" Har fotograferat sedan 70-talet, mest djur, natur och skärgårdsmiljö - startade med analog systemkamera men gick snabbt över till det digitala och nu fotar jag mest med mobilkamera. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper och lära tillsammans och "

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Veckodag: Onsdag
Tid: 13:00-15:15
Ledare: Bo Liljeborn
Lokal: Kungsängsgatan 12, 1tr.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Mobilfotografering och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.