Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av SV Uppsala län

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 7 recensioner.

E
Vi är mycket nöjda med Jordemors profylaxkurs. Den hjälpte oss att mentalt ställa in oss på förlossningen. Kursledaren var mycket proffsig och kunnig. Dels fick vi en bra genomgång på vad som händer vid en förlossning och bra råd om hur ens partner kan stötta på olika sätt. Det var trevligt att bli indelad i olika grupper vid fikat och få diskut...
Visa hela
Emma
Vattengympan var både trevlig och en mycket behaglig träningsform. Det var något man såg fram emot varje vecka. I vattnet kunde man också lätt själv välja motstånd beroende på vad man klarar av.
Miki
Lärare är trevlig och jag tycker om atmosfären.
Kjell Olsson.
Jag fick lära mig en del nytt har forskat i några år. Synd att jag inte kunde vara med på avslutningen (lunginflammation).
Emma
Intressant, rolig, givande och trevlig kurs!
Thomas Lundmark
Med en grekisk flickvän kändes det som ett måste att kunna lite av det grekiska språket i alla fall. Språket kändes väldigt komplicerat till en början men gruppen jag hamnade i och Theodoros som ledare gjorde det snart till ett rent nöje.
Mycket nöjd!
Det bästa jag gjort under min graviditet! Känslan av viktlöshet är underbar när man väger "lite" extra! Dagmar har en under bar personlighet och smittar med sitt glada humör och sin avslappnade syn på förlossning!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.