Klädsömnad - sy, ändra och återbruka kläder

SV Uppsala län, i Enköping
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Klädsömnad - sy, ändra och återbruka kläder

En kurs för dig som vill sy upp kläder från grunden eller som önskar lära dig yrkeshemligheter om hur man kan ändra ett plagg, du får lära dig att ändra ett mönster efter egna mått .Återbruk av kläder är ett hållbart sätt att förnya din garderob. Har du ärvt en klänning eller köpt en byxa från second hand och vill anpassa passformen själv? Vill du sy upp ett nytt plagg från eget tyg och mönster? I denna kurs i klädsömnad får du möjlighet att inspireras av övriga kursdeltagares arbeten och få kunnig ledning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper i sömnad krävs. Kursen anpassas individuellt efter vad du vill uppnå.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor med träffar torsdagar kl. 18.00-21.00. start 19 september , andra sammankomster : 26 september, 3 oktober, 10 oktober och 17 oktober.

Kursmaterial
Du tar själv med dig det materialet du vill använda. Materiallista skickas via mail innan kursstart. Symaskiner och grundutrustning finns på plats.

Ledaren
Anita Lindqvist är en pedagogisk och inspirerande ledare med lång erfarenhet inom textil och design. Hon har hållit många kurser inom klädessömnad och andra hantverkskurser.

Min passion för design och det textila hantverket vill jag dela med mig av - att handleda, visa och dela idéer är en kreativ process som ger energi... och vackra unika kläder att bära om och om igen!

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.
Veckodag: Torsdag
Tid: 20:00-23:00
Ledare: Anita Lindqvist
Lokal: Kyrkogatan 18
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Klädsömnad - sy, ändra och återbruka kläder och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.