Exklusiv konstkurs på Salsta Slott 20-23 maj

SV Uppsala län, i Uppsala
Längd
30 timmar på 4 tillfällen
Pris
4 050 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
30 timmar på 4 tillfällen
Pris
4 050 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Exklusiv konstkurs på Salsta Slott 20-23 maj

Var med på en exklusiv konstkurs på Salsta Slott under en försommarvecka och låt dig inspireras av den unika och vackra miljön på slottet, i slottsparken och övriga omgivningar. Vi arbetar med former, färger, ljus och skugga i det vackra barockslottets salar och park.

Det här är kursen för dig som någon gång drömt om att få måla koncentrerat och utveckla ditt måleri och din konstnärliga förmåga under kunnig ledning. Vi arbetar med olika övningar och teman varje dag under veckan och du väljer själv vilken målarteknik du vill använda; olja eller akryl. Gemensamma, fördjupade genomgångar varvas med eget skapande och individuell handledning. Vi avslutar veckan med en gemensam utställning. Oavsett om du är nybörjare eller målat tidigare lär du dig se - och våga.

Vi startar kursen med en välkomstfika på eftermiddagen

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som har erfarenhet av måleri.

Studiematerial
Stafflier, bord, stolar, skivor, tejp, fixativ, vattenpytsar och visst material till övningar finns på plats och ingår i kurspriset - men du tar själv med material och den utrustning du önskar använda.

Plats
Salsta slott, Lena Salsta 63, Vattholma. Karta HÄR
Besök Salsta Slott HÄR
Information om lokaler, tillgänglighet och vägbeskrivning HÄR

Upplägg
Kursen sträcker sig över 1 vecka med träffar varje dag måndag 20- torsdag 23 maj, klockan 10:00-16:00 i liten grupp med 10 deltagare.

Ledaren
Erika Bengtsdotter är en inspirerande ledare med stor erfarenhet av att undervisa och handleda i måleri. Som etablerad konstnär, medlem i UKK och KRO och med egen ateljé, är hon mitt uppe i ett mångsidigt och framgångsrikt konstnärskap med utställningar, offentliga utsmyckningar och gränsöverskridande samarbeten. Dessutom är hon författare till ”Målarboken” och skriver för närvarande på en bok om färger.

"Jag vill inspirera människor till att våga mer i måleriet, att förmedla glädjen i att måla och hitta fram till sitt egna uttryck., ja helt enkelt tända skapargnistan!"

Ta del av Erikas konstnärskap och besök en dag i ateljén HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post. Observera att inga rabatter gäller på denna kurs.

Vi har tillgång till lokaler för förvaring, fika och måltider (pentry med utrustning). Du tar själv med dig din lunch och mellanmål. Kaffe och thé ingår.
Möjlighet till övernattning finns och du bokar själv direkt HÄR Övernattning inte ingår i kursavgiften.

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Välkommen!

Veckodag: Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag
Tid: 12:00-18:00
Ledare: Erika Bengtsdotter
Lokal: Lena Salsta 63
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Exklusiv konstkurs på Salsta Slott 20-23 maj och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.