Ägarskiften - Intresseanmälan

SV Sörmland, Distans
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Går du i tankar om att ta över eller överlåta en gård eller annan fastighet inom de gröna näringarna? För många är ägarskiften en process som tar tid och som väcker många frågor. Vem som ska ta över, hur eventuella syskon ska kompenseras, äga ensam eller tillsammans och så vidare.
Ägarskiften rör många olika aspekter, juridiska, ekonomiska men också känslosamma. Det kan upplevas som en stor omställning att sluta vara lantbrukare, kanske lämna sin gård och därigenom förlora sin upplevda identitet.
Genom studiecirkeln får du möjlighet att diskutera dessa frågor djupare och byta erfarenheter med andra lantbrukare som också funderar över ett ägarskifte.

Detta är en intresseanmälan som ej är bindande. När vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar undersöker vi möjligheten att skapa en cirkel digitalt eller på plats i ditt geografiska område. Om intresse finns skapar vi grupper med lagom många deltagare och tillhandahåller material för fortsatt erfarenhetsutbyte och dialog.

Kamratcirklarna genomförs i hela landet. Ett SV kontor kommer kontakta dig för att komplettera din intresseanmälan.

- Anmäl dig om du har ett intresse att samtala vidare om dessa frågor tillsammans med andra i cirkelform, med hjälp av stödmaterial som fås av SV

Svara också på frågorna i anmälan.

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Ägarskiften - Intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Sörmland
Eskilsgatan 20
633 56 Eskilstuna

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...

Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Highlights