Kärlek och sunt bondförnuft - arbetsfördelning och drift - Intresseanmälan

SV Sörmland, i Eskilstuna
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Att leva på en gård och utveckla olika verksamheter kan vara både fantastiskt och utmanande. Oavsett om det är ett familjejordbruk, skogsbruk eller andra näringsverksamheter och oavsett om det är en eller båda som jobbar på gården kan det vara svårt att få ihop livspusslet såsom en önskar. En genomtänkt och bra arbetsfördelning och drift kan ge både större lönsamhet, arbetsglädje och ökad jämställdhet.

I en undersökning från LRF:s jämställdhetsakademi svarar kvinnor som är lantbrukare att de önskar mer tid för egen fritid och egna intressen medan män som lantbrukare svarar att de vill ha mer tid för familjen. Hur formar vi det liv vi önskar utan andras förväntningar på hur det borde vara? Vilka värderingar vill vi ska prägla vårt företag och hur minskar vi stress?

Genom en studiecirkel ges du möjlighet att diskutera dessa frågor djupare och byta erfarenheter med andra lantbrukare som också försöker lösa livspusslet.

Detta är en intresseanmälan som ej är bindande. När vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar undersöker vi möjligheten att skapa en cirkel digitalt eller på plats i ditt geografiska område. Om intresse finns skapar vi grupper med lagom många deltagare och tillhandahåller material för fortsatt erfarenhetsutbyte och dialog.

Kamratcirklarna genomförs i hela landet. Ett SV kontor kommer kontakta dig för att komplettera din intresseanmälan.

- Anmäl dig om du har ett intresse att samtala vidare om dessa frågor tillsammans med andra i cirkelform, med hjälp av stödmaterial som fås av SV

Svara också på frågorna i anmälan.

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kärlek och sunt bondförnuft - arbetsfördelning och drift - Intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Sörmland
Eskilsgatan 20
633 56 Eskilstuna

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...

Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Highlights