Maxa dig själv och ditt företag, få koll på din ekonomi - intresseanmälan

SV Sörmland, i Eskilstuna
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

För att utveckla företag inom de gröna näringarna så behövs bästa möjliga ekonomiska förutsättningar. Bra koll på företagets ekonomi, liksom sin egen, är viktigt för att kunna bedöma möjligheter till investeringar, lån och stöd från andra aktörer för att kunna förverkliga sina drömmar.

Hur och vem som äger jordbruket och fastigheten är också viktigt att fundera kring eftersom det också påverkar möjligheterna till finansiering och ekonomisk trygghet långsiktigt i ett familjeföretag.

Genom en studiecirkel ges du möjlighet att diskutera dessa frågor djupare och byta erfarenheter med andra lantbrukare med liknande eller helt andra erfarenheter.

Detta är en intresseanmälan som ej är bindande. När vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar undersöker vi möjligheten att skapa en cirkel digitalt eller på plats i ditt geografiska område. Om intresse finns skapar vi grupper med lagom många deltagare och tillhandahåller material för fortsatt erfarenhetsutbyte och dialog.

Kamratcirklarna genomförs i hela landet. Ett SV kontor kommer kontakta dig för att komplettera din intresseanmälan.

- Anmäl dig om du har ett intresse att samtala vidare om dessa frågor tillsammans med andra i cirkelform, med hjälp av stödmaterial som fås av SV

Svara också på frågorna i anmälningen

Veckodag:
Tid: 01:00-01:12
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Maxa dig själv och ditt företag, få koll på din ekonomi - intresseanmälan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Sörmland
Eskilsgatan 20
633 56 Eskilstuna

SV Sörmland

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder intressanta kurser, studiecirklar och föreläsningar till engagerade och intresserade människor.  Vi tror på människans egen förmåga att själv forma sitt liv, med vårt stöd, tillsammans med andra.  SV är mångfaldens...

Läs mer och visa alla kurser med SV Sörmland

Highlights