Spanska A2, de nuevo

SV Malmö, i Malmö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 595 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer. Här ligger ditt lärande i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Du ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner.

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på kommunikation och syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Färdigheten ska omfatta förståelse av fraser och de vanligaste orden som har att göra med personliga förhållanden (till exempel mycket grundläggande person- och familjeinformation, shopping, närgeografi, arbetssituationen. Efter kursen ska du kunna kommunicera i enkla och vanemässiga sammanhang som kräver ett enkelt och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter samt använda ett antal fraser för att på ett enkelt sätt beskriva din familj och andra människor, hur du lever och bor, din utbildningsbakgrund och ditt nuvarande eller senaste jobb. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst spanska i sju terminer (140 timmar) eller har motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLEDARE
Alva kom till Sverige från ön Chiloé i södra Chile för 45 år sedan. Hon har hållit det spanska språket levande genom att studera det på universitetet, arbeta som tolk och gymnasielärare i spanska som främmande språk och hålla i utbyten med skolungdomar i Spanien och på Kuba. Sedan 2005 har hon under sammanlagt tio år bott och arbetat i Peru, Guatemala och Colombia, vilket har gett henne en djup insikt i olika språkvarianter och spansktalande kulturer.

KURSLITTERATUR
Caminando 3, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

VIKTIG INFORMATION
Kursuppehåll den 29/10.

Veckodag: Tisdag
Tid: 17:30-18:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska A2, de nuevo och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights