Rispappersrullar

SV Malmö, i Malmö
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar på 1 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
20 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Rispappersrullar, s.k. summerrolls (färska vårrullar) är det nya fredagsmyset! Passar perfekt både för familjemiddagen och festens buffébord. Du kan med fördel förbereda rullarna innan gästerna anländer, eller låta dem komponera sina färska vårrullar tillsammans med dig. Fräscht, grymt gott och lätt beroendeframkallande. Summerrolls kan ätas precis som de är, stekas eller ugnsbakas.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
På kursen jobbar vi tillsammans i grupper. Du får recept, tips och råd så att du kan göra olika varianter av summerrolls hemma. Vi kommer också att lära oss att göra två goda såser som dipp till våra rullar. Efter kursen kan du enkelt göra rispappersrullar hemma och servera med passande sås, och imponera på familj och middagsgäster. Vi avslutar med att åtnjuta det vi lagat under kvällen med en gemensam middag och sedan hjälps vi åt att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Esperanza har tidigare drivit restaurang i Stockholm. Hon är född och uppvuxen i Lima, Peru, med en kinesisk far och en peruansk mor. Hennes far lärde henne de kulinariska hemligheter som ligger i de kinesiska ingredienserna - basen i det asiatiska köket, medan hennes mor bidrog med de latinamerikanska matlagningsinfluenserna.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde och en liten burk så att du kan ta med dig dina alster hem. Matkostnad tillkommer med ca 150: -. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Veckodag: Onsdag
Tid: 19:00-22:00
Ledare: Esperanza Mattisson
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

20 november, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Rispappersrullar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights