Qi Gong

SV Malmö, i Malmö
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 550 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du må bättre och få mer energi? Då kan Qi Gong vara något för dig! I denna kurs kommer vi att gå igenom grunderna i Hun Yuan Qi Gong, även känd som Ursprunglig Qi Gong, en stil som kan hjälpa dig att komma i kontakt med den outtömliga källan av helande kraft som finns i, och runtomkring dig.

INNEHÅLL OCH MÅL
Det är en praktisk kurs vilket betyder att det kommer att läggas fokus på de 14 rörelserna, som utförs i ett lugnt och mjukt tempo, där andning och uppmärksamhet är två grundläggande komponenter. Man kan se det som en slags rörelse meditation som hjälper till att skapa harmoni i kropp/sinne, samt mellan det inre och det yttre. Det finns många fördelar för dig att praktisera Qi Gong, något vi kommer att gå in närmare på, samt erfara rent praktiskt. När du utstrålar naturlig hälsa och vitalitet, hjälper du dina familjemedlemmar, vänner och arbetskollegor. Syftet med kursen är att integrera övningarna så att du som utövare kan känna att de blir 'dina egna', så att du kan träna hemma.

FÖRKUNSKAPER
Kursen riktar sig till nybörjare samt mer erfarna utövare.

KURSLEDARE
Erik har tränat Qi Gong sedan 2009, då han började med Ba Duan Jin Qi Gong, under Ming Bao. Senare gick han över till Hun Yuan stilen som han använder sig utav för närvarande. Han är verksam inom konst och musik, massage, naturmedicin, och bioenergetics.

VIKTIG INFORMATION
För att få bästa resultat är det viktigt att du som deltagare är lyhörd och kan följa instruktioner. Ta på dig mjuka kläder som inte stramar och kom ren till kursen.

Veckodag: Onsdag
Tid: 19:30-20:00
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Qi Gong och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights