Libanesisk matlagning

SV Malmö, i Malmö
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
6 timmar på 1 tillfällen
Pris
1 195 SEK
Nästa kurstillfälle
13 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I Libanon hittar man en av Medelhavets mest originella och ursprungliga matkulturer. En matlagningskonst som förts vidare i generationer. Det Libanesiska köket är känt i Sverige för sin Tabbouleh, Falafel, Hummus och mycket mer. Man bör dock veta att det finns många fantastiska maträtter inom det Libanesiska köket och här på denna endagskurs får du en liten inblick på vad som kan erbjudas.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Vi kommer att jobba tillsammans i olika grupper. Ni kommer att under dagen få några tips, råd och recept på hur man får fram den bästa smaken och doften av den libanesiska maten. Leila kommer att prata lite om Libanons kultur, musiken och det vackra landet. Vi avslutar med gemensam måltid, därefter hjälper alla till att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Leila Eid kommer i från Libanon. Hon har sedan tonåren lagat mat och det arvet har hon fått i från sin mamma. Pappa var bagare och lärde henne allt inom bakning. Hemmet i Libanon och även i Sverige doftar det nästan alltid nybakad bröd i köket. Vår mat är inte stark men mycket smakrik, vi använder olika kryddor som koriander, vitlök, mynta, muskotnöt, kanel och kardemumma.

VIKTIG INFORMATION
Matkostnad tillkommer med 150:-. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Veckodag: Söndag
Tid: 13:00-17:30
Lokal: Grynbodgatan 20
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 oktober, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Libanesisk matlagning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights