Inga recensioner än

Flamenco Nybörjare

SV Malmö, i Malmö
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 150 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom och lär er att dansa Flamenco med vår proffs instruktör!

INNEHÅLL
Detta är en grundkurs i Flamenco. Kursen vänder sig till er som aldrig har tagit danslektioner inom danstyperna innan eller har gått en nybörjarkurs tidigare men vill befästa dina grunder ytterligare.
Under kursen kommer vi skapa en positiv atmosfär där alla bekräftar alla och bidrar till allas trevnad. Vi kommer att jobba på att fot-, kropps-, arm- och handteknik. På kursen får ni även hjälp att förbättra hållningen (colocación) och er uttrycksfullhet när ni dansar. Även öva på sina linjer och projektioner i dansens scenrum och att förbättra scennärvaron.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Rigoberto är verksam instruktör med egen verksamhet i flamenco, latino teamdance och lady’s styling, salsa, bachata, latino partymix, barnsalsa, ungdom latino teamdance. Han har gedigen internationell danspedagogisk kompetens. Källan för hans kunskap är några av de stora namnkunniga Maestr@s i Flamencos Meca Andalusien och Madrid och sist men inte minst har Rigoberto en mångårig erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf. Rigoberto är en noggrann och ambitiös danspedagog vars huvud mål är att sprida vidare det latino och flamenco kulturella arvet.

VIKTIG INFORMATION
Deltagarna ombeds att vara klara och ombytta minst 10 min innan passet. Bekväma kläder och inne skor är att rekommendera.

*Kursen är även berättigad till friskvårdsbidrag.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-19:00
Ledare: Rigoberto Gadea Castro
Lokal: Annelundsgatan 55 B
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 september, 2023

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Flamenco Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights