Nyhet! - Silversmide steninfattning, grund jämn vecka

SV Malmö, i Malmö
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
2 600 SEK
Längd
24 timmar på 8 tillfällen
Pris
2 600 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen att förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
På denna kurs kommer du att lära dig filteknik och använda diverse stiklar och tänger för att få över materialet på stenen. Du kommer också att lära dig att kunna avgöra vilken tjocklek på materialet beroende på stenens form och storlek samt att lära dig räkna på materialanvändning genom att mäta stenens omkrets och höjd. Målet med kursen är sedan att du ska klara göra sarg-fattning, klo-fattning och chaner-fattning, samt sätta i stenen.

FÖRKUNSKAPER
Det krävs att du har goda silversmideskunskaper för att kunna gå denna kurs.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut.

Veckodag: Måndag
Tid: 17:00-20:15
Ledare: Michelle Skagert
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Nyhet! - Silversmide steninfattning, grund jämn vecka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights