Familjekurs i keramik, ojämn vecka

SV Malmö, i Malmö
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
2 670 SEK
Längd
21 timmar på 7 tillfällen
Pris
2 670 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ta chansen att göra något kreativt tillsammans på vår familjekurs för både barn och vuxna! Vår verkstad är stor och välutrustad med drejskivor, ugnar och anpassade verktyg.

INNEHÅLL
Stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Ni får arbeta med moment som är anpassade efter era kunskapsnivåer och förutsättningar. Det finns även goda möjligheter till att dreja. Ni kommer att få prova på olika sorters stengodslera och kan välj bland ett brett sortiment av våra Cebex glasyrer.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs för att vara med på kursen.

KURSLEDARE
Jessica är keramiker med lång erfarenhet att hålla kurser i keramik. Hon har haft kurser på Studieförbundet Vuxenskolan i över 20 år och är utbildad på Östra Greviefolkhögskola och Konstfack i Stockholm.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer med 85 kr/kg för lera och där ingår också glasyr och bränning. Faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Vuxna betalar 1425:- per person, barn 1245:- per person. Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen. Barn upp till 18 år är välkomna på denna kurs. Kursuppehåll vecka 13.

Veckodag: Lördag
Tid: 10:30-12:45
Ledare: Jessica Leuhusen
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Familjekurs i keramik, ojämn vecka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights