Visa kurser.se som: Mobil

Yoga för alla, bas start 1

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Mullsjö
15 timmar på 15 tillfällen
1 095 SEK

Kursbeskrivning

INNEHÅLL

Yoga för alla passar dig som vill lära dig djupgående andning och inre styrka. En hälsosam fysisk yoga för ökat välbefinnande. Den ger dig en bättre kroppshållning du blir smidigare starkare och mer fokuserad. Yogan passar alla då man utgår från sin egen kapacitet och förmåga. Det är en grundläggande yoga som har sitt ursprung i hathayogan. Syftet är att kunna göra yogan till en del av sin vardag hemma!

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll under höstlovet och jullovet samt röda dagar.
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.
- Yogamattor och filtar finns att låna på plats.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör Beröringspedagog samt utbildad Soma moveinstruktör.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."

FRÅGOR?
Kontakta malin.thornberg@sv.se växeln 036-190040

Veckodag: Måndag
Tid: 17:00-18:00
Lokal: Sjövägen

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län


Tel: 036-19 00 40
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Yoga för alla, bas start 1!