Visa kurser.se som: Mobil

Senioryoga start April

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Jönköping
24 timmar på 10 tillfällen
2020-04-02 11:00
1 095 SEK

Kursbeskrivning

INNEHÅLL

Det är aldrig för sent att börja med Yoga. Yoga är en skonsam träning för din kropp. Vi arbetar med mjuka rörelser och man utgår från sina egna förutsättningar. Genom andningsövningarna övar vi på att släppa spänningar i kroppen komma ner i varv mentalt samt få återhämtning i både kropp och själ. Vi kommer jobba med rörlighet styrka och balans. I takt med att vi blir äldre blir dessa tre delar allt viktigare. Tempot är lugnare rörelser och positioner är mindre krävande än i ordinarie klasser.

Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
- Fri parkering i anslutning till lokalen.
- Kursen har uppehåll under höstlovet v.44
- Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Inger Klasson är utbildad friskvårdterapeut mindfulnessinstruktör och MSBR-lärare och har lång erfarenhet av att både utöva och lära ut yoga. Hon är även certifierad massör och Beröringspedagog.

"För mig är det bästa med att bli Cirkelledare på Studieförbundet Vuxenskolan att få träffa nya nyfikna människor och får dela med mig av det som jag brinner för. Det ska bli otroligt roligt att få inspirera och guida deltagare och förhoppningsvis blir yoga och mindfulness ett bestående inslag för dem framöver."

FRÅGOR?
Kontakta reka.tompa@sv.se eller ring 036-190040
Veckodag: Torsdag
Tid: 11:00-12:30
Ledare: Beatrice Hamstein
Lokal: Huskvarnavägen 40 Ingång 11 Lindellsalen

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län


Tel: 036-19 00 40
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Senioryoga start April!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner