Visa kurser.se som: Mobil

Konservering / hermetisering

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Nässjö
8 timmar på 1 tillfälle
2022-10-15 12:00
690 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig konservering/hermetisering av din egen mat.
Vi går igenom enkla metoder och tryckkokning samt hur du undviker faror och risker med detta.

BRA ATT VETA
Ta med något som du vill ska tryckkokas och konserveras, ex kött, fisk, grönsaker.
Du kan ta med egna glasburkar om du har, annars finns det att köpa av kursledaren.
Ta med matsäck/fika.
Vi är delvis utomhus, så kläder efter väder.
Från 15 år och uppåt.

LEDARE
Richard Gustafsson, kock, odlare och friluftsentusiast.

FRÅGOR?
Kring kursens innehåll, kontakta kursledare Richard Gustafsson, 073-523 90 17,
övriga frågor verksamhetsutvecklare Mia Undfors, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

Veckodag: Lördag
Tid: 12:00-18:00
Lokal: Bäckgatan 4 B

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län



Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konservering / hermetisering!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner