Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

ISHTA Hatha Yoga

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Tranås
18 timmar på 12 tillfällen
995 SEK

Kursbeskrivning

ISHTA Hatha Yoga:
Denna form av yoga är den mest djupgående av ättlingar i yogan. Med integration av Hatha Tantra och Ayurveda skapas största möjliga nytta för individen.
Liksom andra yogastilar finns det inga speciella Ishta-yoga positioner utan de flesta ställningar liknar de som förekommer i alla andra yogastilar. Du lär dig de traditionella Hatha-yoga positionerna principerna mantras chakras tantra och tekniker för att hitta balans med Ayurveda. Du lär dig hur man anpassar yogan utifrån dig och din kropp.

Den Yogan är ett perfekt verktyg om du vill utforska yogan lite djupare och se hur du kan anpassa yogan efter dig som individ samt få en mer holistisk (helhetssyn) erfarenhet av den.

Detta är en yogaform som passar utmärkt för att du ska slippa oroa dig för att behöva hänga på de andra i klassen eftersom man utgår ifrån att anpassa yogan utefter varje individs fysiska mentala och andliga behov och önskemål.

LEDARE:
Annika Schenberg är internationellt utbildad Yogalärare inom ISHTA yogan sedan 2016. Hon är utbildad som Yin-Yoga -lärare sedan 2014-15 och ISHTA Hatha Yogalärare sedan 2016.
www.backintobalance.se

BRA ATT VETA:
Ta med din egen matta/liggunderlag och en filt.
Bekväma kläder du kan röra sig i barfota alt dans eller gympaskor.
Ta gärna med en vattenflaska

Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två annars debiteras hela kursavgiften. Meddela oss gärna både mobilnummer och mailadress så vi lätt kan få tag på dig vid ev. förändringar. Finns möjlighet att betala per gång till en kostnad på 120 kr.

FRÅGOR OCH INFO:
sv.se/studio11
cecilia.nelson@sv.se eller på telefon 0140-163 04

Veckodag: Tisdag
Tid: 19:15-20:30
Lokal: Storgatan 50

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ISHTA Hatha Yoga!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser