Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Eksjö
14 timmar på 7 tillfällen
2020-04-15 18:00
800 SEK

Kursbeskrivning

Under våren fortsätter vi att fotografera och dokumentera fornlämningar i Eksjö kommun för att hjälpa till att samla material till en bok om Eksjö kommuns 9 socknar som Höglandets Fornminnesförening kommer ge ut.
Även nya deltagare är välkomna att ansluta till vår grupp. Du behöver inte ha någon förkunskap utan du får lära dig historien och bakgrunden om fornlämningarna under kursens gång. Vi är ute på fält större delen av kursen och besöker hembygdsgårdar och gamla herresäten men vi kommer även vara en del i kurslokalen för att sammanfatta och gå igenom materialet vi samlat in. En del av våra besök kommer att ske på helger då det är för mörkt på kvällarna under kurstiden. Vi bestämmer datum tillsammans i gruppen. Gruppen har även möjlighet att påverka kursens innehåll till viss del och komma med förslag.

BRA ATT VETA
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

LEDARE
Karl Erik Samuelsson

FRÅGOR?
Kontakta: Anneli Bjurhed Verksamhetsutvecklare 0381-155 50
anneli.bjurhed@sv.se
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Karl Erik Samuelsson
Lokal: Kaserngatan 24 A

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län


Tel: 036-19 00 40
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arkeologi!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner