Visa kurser.se som: Mobil

Cirkelledarutbildning - grund, enskilt med uppföljande träff SV Dalarna

SV Dalarna
Kursinformation
Distans
3 timmar på 2 tillfällen
0 SEK

Kursbeskrivning

I dessa tider av pandemin är inget sig likt och vi får ännu inte ordna med träffar rent fysiskt i vår verksamhet. Vi hoppas och tror att ditt engagemang och din vilja att fortsatt vara cirkelledare hos oss håller i sig!

Vi vill gärna träffa dig digitalt, så nu erbjuder vi cirkelledarutbildning på distans. Du får lära dig mer om folkbildning och olika verktyg som kan hjälpa dig i din roll som cirkelledare.

Denna cirkelledarutbildning – grund, går du igenom enskilt hemma via din dator, surfplatta eller smartphone. Vi träffas vid två tillfällen online, där vi börjar med en kortare introduktionsträff. Vi använder oss av ”Jitsi Meets” för videomötet. Innan kursstart får du instruktioner och en länk via din e-post. Vid kurstillfället skriver du in länken i din webbläsare och ansluter till mötet.

Vi återkommer med datum, vi startar löpande så anmäl dig idag.

Utbildningen som du gör själv hemma består av text, bild och video och du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Vi uppmanar dig att föra anteckningar kring de reflektions- och samtalsfrågor som finns i utbildningen.

Efter att du har gjort den digitala cirkelledarutbildningen på egen hand kommer du att delta vid en digital uppföljningsträff. Tillsammans med andra ledare sker samtal kring reflektionsfrågorna i utbildningen.

Inför utbildningstillfället kommer du att få boken "Leda Cirkel - Handbok för cirkelledare", samt länkarna till ledarintroduktionen, grundutbildningen och de digitala träffarna.
Veckodag:
Tid: 00:00-00:00
Ledare: Ancie Bergendahl
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Cirkelledarutbildning - grund, enskilt med uppföljande träff SV Dalarna.

SV Dalarna

Välkommen till SV - Dalarna på utvecklande kurser och utbildningar!

Studieförbundet Vuxenskolan i Dalarna är fylld av studiecirklar och kulturaktiviteter av alla slag. Vi erbjuder mötesplatser där människor kan utvecklas, umgås, diskutera samhällsfrågor, skaffa nya impulser och inte minst få nya kunskaper. På den här sidan delar vi med oss...


Läs mer och visa alla kurser med SV Dalarna

Kontaktuppgifter till SV Dalarna

SV Dalarna

Skomakargatan 11
78170 Borlänge

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Cirkelledarutbildning - grund, enskilt med uppföljande träff SV Dalarna!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Cirkelledarutbildning - grund, enskilt med uppföljande träff SV Dalarna, fyll i följande uppgifter: