Yoga - Mjukt Flow för alla

Längd
5 tillfällen
Pris
750 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 tillfällen
Pris
750 SEK
Nästa kurstillfälle
9 september, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Studiefrämjandet

Yoga - Mjukt Flow för alla på måndagar kl. 12.00-13.00

Från kursledaren: " På mina klasser där traditionell yoga förenas med yogaterapeutiska tekniker, strävar jag efter att skapa en plats där deltagarna kan läka och växa, både fysiskt och mentalt. Jag är övertygad om att detta arbete på individuell nivå är nyckeln till att skapa en bättre värld för oss alla. Genom regelbunden yogaträning kan vi förbättra flexibilitet, styrka och balans samtidigt som vi minskar spänningar och ökar rörligheten i muskler och leder. Men yoga handlar inte bara om kroppen - det har också en positiv inverkan på vår mentala hälsa. Genom att fokusera på vår andning och träna närvaro kan vi skapa en inre känsla av lugn och trygghet. Detta kan i sin tur minska stress, ångest och orostankar samt förbättra sömnen, göra oss mer kreativa och stötta kroppens egen läkeförmåga (bland annat). 

I den medvetna yogapraktiken förhåller vi oss i träningen till den egna kroppen på ett sätt som gynnar den och inte motarbetar den! Vi är lyhörda för kroppens signaler. Kom hit en stund på lunchen och hämta ny energi i gemenskapen. Genom ett mjukt flöde av rörelser anpassas och justeras yogaposerna utifrån hur kroppen mår just i stunden. Vi avslutar varje pass med en stunds återhämtning och vila. "

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

9 september, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

14 oktober, 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

Detta pass är för alla åldrar och nivåer. Passar såväl nybörjaren som den mer erfarne. Alla deltar utifrån den egna kroppens förutsättningar. 

Kursledare

Från kursledaren Lise Bach: "Som certifierad yogalärare och blivande yogaterapeut är jag här för att stödja dig i din yogapraktik. Med min egen erfarenhet inom hathayoga, Restorative, Yin och yoga Nidra strävar jag efter att skapa variation i klasserna samt en inkluderande och trygg miljö där du kan utforska olika aspekter av dig själv genom yoga. Välkommen att utforska och växa tillsammans!"

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga - Mjukt Flow för alla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra!Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö, kultur och konst men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Highlights