Kreativt skrivande - fortsättningskurs

Längd
6 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Längd
6 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En skrivande person

Skriver du och vill möta de som delar ditt intresse? Har du tidigare skrivit, men behöver deadlines för att komma igång igen? Vill du utveckla ditt skrivande genom att bli läst av andra? Välkommen till en fortsättningskurs i kreativt skrivande!

Vi ses fyra torsdagar (15 och 22 februari samt 14 och 28 mars) för att samtala om våra inlämnade texter. Mellan träffarna skriver du på egen hand och lämnar in text digitalt. Du läser också dina kurskamraters inlämningar och förbereder muntlig respons mellan träffarna. Kursledaren läser och ger respons på alla deltagares texter.

Vid varje fysisk träff delas en skrivövning ut, som kan fungera som en hjälp för nästa textinlämning. Men du kan också arbeta med ett eget projekt – eller skriva utifrån egna idéer. Tillsammans skapar vi en prestigelös miljö där vi stöttar varandra i skrivprocessen och vågar dela med oss.

Kursledare: Lina Urtecho Karlsson är utbildad skrivpedagog och journalist. Hon arbetar som bibliotekspedagog och skrivpedagog.
Upplägg: Vi ses på plats fyra torsdagar - 15 och 22 februari samt 14 och 28 mars - för att samtala om våra texter. Mellan träffarna skriver du och lämnar in egen text. Du läser också dina kurskamraters texter och förbereder muntlig respons till textsamtalen.  Kursledaren läser och ger respons på alla deltagares texter. Kursen inleds med en fysisk träff där vi går igenom kursens upplägg samt hur man ger och tar emot respons. Under träff två får ni möjlighet att lära känna varandra mer och göra skrivövningar. Resterande träffar utgörs av textsamtal och respons. Deltagarna tar ansvar för att lämna in text i tid samt att förbereda respons mellan träffarna.
Material: Papper, penna och/eller laptop.
Kursstart: torsdag 15 februari klockan 18.30 i Studiefrämjandets lokaler på Västeråsvägen 90 i Eskilstuna
Anmälan: senast 30 januari

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kreativt skrivande - fortsättningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Sörmland
Västeråsvägen 90
632 23 Eskilstuna

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Sörmland!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är odling, självhushållning, djur och natur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Studiefrämjandet är politiskt, religiöst och fackligt obundet....

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Sörmland

Highlights