Smaka på skogsträdgården

Längd
6 timmar
Pris
800 SEK
Längd
6 timmar
Pris
800 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du intresserad av skogsträdgårdsodling och perenna grönsaker men vet inte hur du ska använda dem i köket? Då är detta kursen för dig.  

Vi kommer att börja med en vandring genom Fridens Trädgård där vi smakar oss igenom olika perenna grönsaker och pratar om hur de odlas, skördas och hur de kan användas i matlagning. Efter det skördar vi säsongens primörer och tillreder en vegetarisk trerätters lunch som vi äter tillsammans och pratar om smakerna.

En mil utanför Nyköping ligger Fridens Trädgård, en småskalig grönsaksodling med förädlingskök som drivs av David Källströmer. David har mångårig erfarenhet av odling och matlagning med ett extra stort intresse för perenner och hållbar matproduktion.

Här odlas över 40 olika sorters nötter, frukter och bär samt lika många olika perenna grönsaker. Så det finns många nya spännande smaker att upptäcka! Ingen tidigare erfarenhet krävs varken för matlagning eller odling.

Kursdatum: 25 maj klockan 10-14
Anmälan: senast 20 maj

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Smaka på skogsträdgården och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Studiefrämjandet Sörmland
Västeråsvägen 90
632 23 Eskilstuna

Hej och välkommen till Studiefrämjandet Sörmland!

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra. Våra huvudsakliga profilområden är odling, självhushållning, djur och natur men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Studiefrämjandet är politiskt, religiöst och fackligt obundet....

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Sörmland

Highlights