Visa kurser.se som: Mobil

Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding

Sångpedagog Maria Kellström
Kursinformation
Malmö
Enligt överenskommelse

Kursbeskrivning

Företagskör och röstretorik för ditt företag - Malmö

Företagskör och röstretorik  vid teambuilding, kick off - Malmö

Välj mellan att erbjuda ditt team en inspirerande kick-off, företagskör eller en dag i Röstretorik, inte vad du säger utan HUR, för större genomslagskraft i all kommunikation som presentationer, föreläsningar, ledning etc

Låt dig och ditt team vässa ert personliga ledarskap med rösten som vapen. Forskning visar att för att få bästa effekt av en kurs bör man skicka hela teamet. Lär er hur ni motiverar teamet med energi i rösten. Gör era medarbetare delaktiga i statusmöten, diskussioner, projektframställningar etc med hjälp av nyanseringar och dynamik. Skapa en inbjudande miljö med hjälp av kroppsspråk och en rösthållning som utstrålar genuin auktoritet.

Förstärk er teamkänsla med en inspirerande och endorfinbefriande körkick-off eller starta en företagskör, ett vitaminpiller när vinterns grå börjar sätta sina spår

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att körsång är nyttigt både för kropp och själ. Studier visar att den sångliga njutningen får hormonerna att signalera välbefinnande. De som sjungit får bland annat höjda halter oxytocin – ett lugn-och-ro-och-välbefinnande hormon – och sänkta nivåer av "stresshormonet" kortisol. Jag har inte haft en enda klient/elev som inte utbristit ” Så trött jag var när jag kom och nu är tröttheten borta!” Sist men inte minst, att det är så kul att sjunga tillsammans!

I företagskursen kan ni välja mellan Röstretorik/Presentation och körsång, eller välj lite längre och få båda. Vi kommer fram till något passande tillsammans! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till företag eller grupper som vill ha en inspirerande kick-off, teambuilding. Eller vill arbeta med Röstretorik och på allvar lära sig uttrycka hela sin personlighet och potential.

Röstvård/Presentationsteknik

På företagskursen får ni ett kul, effektivt och befriande sätt jobba med hur du/ni:

  •  Vässar ditt personliga varumärke
  • Skapar driv hos dina åhörare/medarbetare
  • Får du dina åhörare att följa dina instruktioner
  • Gör dig värd att lyssnas på
  • Du kan tala inför större publik och ändå höras utan att skrika
  • Håller koncentrationen uppe hos dina åhörare
  • Skapar intresse hos dina åhörare
  • Hanterar konsten att vara tydlig med mycket bakgrundsljud
  • Undviker missförstånd
  • Gör dig intressant och inspirerande i vad du än pratar om

Jag kommer ut till er och jobbar i 2 timmar eller ni kommer till mig. Intensiva timmar där ni får jobba fysiskt med att hitta rätt muskelgrupper. Mentalt med att tänka på hur ni håller ett föredrag och ett och annat skratt som lättar på grupptrycket. Eller en workshop i heldag späckad med "hands on" övningar att gå hem och implementera.

Företagskör

Börja dagen med en stunds energihöjande körsång. Fyll på oxytocin- och kortisolförrådet och få högre välbefinnande och lägre stressnivåer. Aktiviteten börjar med uppvärmning, ren röstvård som alla kan applicera under presentationer och projektframställningar, det vill säga andningsövningar och enklare röstövningar. Därefter sjunger vi populära låtar, allt från pop, visor, schlager, musikal etc, enkelstämmigt, kanon och enklare stämmor. Inga förkunskaper krävs och allt anpassas efter gruppens sammansättning.

Jag kommer ut till er och jobbar 1 timme i veckan eller ni kommer till mig. Körsång främjar samarbete och dynamik i en arbetsgrupp! Glöm som sagt inte att de som sjungit får bland annat höjda halter oxytocin – ett lugn-och-ro-och-välbefinnande hormon – och sänkta nivåer av "stresshormonet" kortisol. Jag ger er en timme i veckan späckad med friskvård, sång och skratt.

PS När du gör en intresseanmälan får du också en kort lektion i hur man blir en professionell talare med vårat nyhetsbrev "Lilla sångskolan". Förutom lektioner i både sång och tal även uppdaterar "Lilla sångskolan" dig även om kursstarter, konserter och liknande. DS

Video

Kostnader

Enligt överenskommelse.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding .

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Susanne
(5)
Intressant och mycket användbart! Kul och bra med alla praktiska övningar. Tack!
Jens
(5)
Rekommenderar kursen för att rösten är viktig och med övningar kan man till och med lyckas bättre!
Susanne
(4)
Jag går hos AnnaPauline på röstträning/sång. Hon är jämt lika glad, engagerad och kunnig. Ser alltid fram emot nästa lektion.

Sångpedagog Maria Kellström

Välkommen till Maria Voice Studio på sånglektioner

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...


Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Maria Kellström

Kontaktuppgifter till Sångpedagog Maria Kellström

Sångpedagog Maria Kellström

Kellströms Tonit AB
Per Albin Hanssons väg 32
21432 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 133 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sång och kör - Företagsevent, Kick-off, Teambuilding , fyll i följande uppgifter:

Sångpedagog Maria Kellström

Visnja Raguz tog privatlektioner i sång hos Sångpedagog Maria Kellström för att utveckla sin sångteknik. Visnja är nöjd med kursen, här kan du läsa mer om hennes upplevelse av kursen. 

Läs mer