Visa kurser.se som: Mobil

Dansmix för barn nivå 2 och 3 - Introduktion till Ballroom- och Latindanserna (7-12år)

Östermalms Dansklubb
Kursinformation
Östermalm
10 veckor
2 250 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

”Let`s dance”-danserna fortsättning.
Denna kurs är förberedelse 2 för Ballroom- och Latindans för barn. Kursen är för de som har gått nivå 1 eller har dansat annat stil tidigare eller om vi upptäcker att barnen har känsla att ta ett litet högre tempo. Vi blandar olika dansstilar för att hitta takten och för koordinationsskull (Balett, Showjazz, Dansstop, Disco) samtidigt har vi fokus på introduktion till Ballroom- och Latindanserna. Kursen slutar med avslutningsshow framför föräldrarna och barnen får ett fint diplom.
Ge era barn en unik möjlighet att börja med den mest spännande sporten fylld av musik. De träffar nya kompisar samtidigt som de lär sig koordination, balans, kroppshållning. Upptäck en ny hobby som skulle kunna bli deras framtida yrke. Dans kan ge barn välmående, förbättra deras sociala förmåga samtidigt som de får fantastisk fysisk träning. 
Våra lärare, Per och Emese, ett av de bästa dansparen i Sverige och de tävlar aktivt internationellt för Sverige.
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer med fokus på god hygien och därmed har vi reducerat antal deltagare för att ha en så säker miljö som möjligt. Därför är det viktigt att ni registrerar er tidigt så att ni kan säkra en plats i kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Barn, inga förkunskaper krävs

Kursintyg

Ballroom- och latindanser, showdans, disco, zumba och grundläggande balett.

Kursledare

Emese Bengtsberg och Per Almberg, Emese och Per är utbildad danslärare och har lång erfarenhet att undervisa barndans. De är ett av de bästa dansparen i Sverige och de tävlar aktivt internationellt för Sverige.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dansmix för barn nivå 2 och 3 - Introduktion till Ballroom- och Latindanserna (7-12år).

Östermalms Dansklubb

Östermalms dansklubb är en dansklubb för alla åldrar och nivåer. Om du är intresserad av att lära dig dansa av energiska och professionella lärare i hjärtat av Stockholm, då har du kommit rätt. Vi erbjuder Ballroom- och latinkurser, dansmix för...


Läs mer och visa alla kurser med Östermalms Dansklubb

Kontaktuppgifter till Östermalms Dansklubb

Östermalms Dansklubb

Skeppargatan 6
11452 Stockholm

Mobil 0709822264

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dansmix för barn nivå 2 och 3 - Introduktion till Ballroom- och Latindanserna (7-12år)!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Dansmix för barn nivå 2 och 3 - Introduktion till Ballroom- och Latindanserna (7-12år), fyll i följande uppgifter: