Visa kurser.se som: Mobil

Prova på teckning inför sommarens alla kan teckna workshop.

Movement to ART
Kursinformation
Gustavsberg
1,5 timmar
2019-05-09 18:30
80 SEK

Kursbeskrivning

Att teckna är att möta en ny värld, att börja se nyanser runtomkring sig! Att teckna är att komma åt sin kreativa förmåga, problemlösning och bli flexibel, sen såklart är det roligt att gestalta på papper något vi ser eller har som bild i oss och uttrycka vem vi är.

Teckning är utveckling och skönhet.

Har du börjat är det svårt att sluta. Har du motstånd mot att du tror att du inte kan är denna introduktion till sommarens 2 helger i Alla kan teckna workshop enligt Betty Edwards professor i Kalifornien ypperlig. Hjärtlig välkomna.

Sommarens workshop ligger den 10-11 aug och 24-25 aug. Du kan gå en dag för 900 kr eller fler än en dag eller hela för 3500 kr. Teckna är som att lära sig cykla, när du väl kan det är det bara att fortsätta. Under workshopen går vi igenom 5 olika element som vi behöver aktiverade i oss för att se hela bilden av teckning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova på teckning inför sommarens alla kan teckna workshop..

Movement to ART

Konstkurs i Gustavsberg / Stockholm - Movement to ART

Välkommen till Movement to ART - Konstkurser och rörelse-/danskurser i Stockholm

Se dig själv! Upptäck din glädje! Movement to ART, för dig & din familj. Movement to ART inspirerar till helhet, kreativitet och konstnärligt uttryck. Du som individ är unik och följer din egna rytm och personliga stil. Med former som stimulerar...


Läs mer och visa alla kurser med Movement to ART

Kontaktuppgifter till Movement to ART

Movement to ART

Tvärvägen 9
134 31 Gustavsberg

Tel: 0709-242589
movementtoart.se

Recensioner
Bli den första att recensera Prova på teckning inför sommarens alla kan teckna workshop.!