Visa kurser.se som: Mobil

E-learningproducent Distans Distanskurs

MediakurserOnline.se
Kursinformation
Distans
Egen takt
Boka kursen och starta samma dag
29 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Kursen är för dig som vill bygga och sälja egna kurser online. Efter/under kursen kommer du kunna skapa din egen professionella webbkurs. Vi använder Photoshop, PowerPoint, WordPressoch Learndash som verktyg för skapande av webbkurs. Den här kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress.Om kursen

Den här kursen går ut på att lära sig bygga egen webbkurs med alla aktuella verktyg och utrustning som behövs. Du kommer lära dig filma med systemkamera, spela in din rörelse på skärmen, redigera och klippa din film, lagra den på nätet, tips på microfon, PowerPoint för snygga presentationer, Photoshop för bildredigering och WordPress med Learndash för att bygga själva webbkursen. Du kommer även lära dig använda Facebook, Instagram, Google Ads, Youtube samt Mailchimp för marknadsföring. Du kommer även få tips om hur du tar betalt online och hur du marknadsför din kurs.

Kursen varvas av videogenomgångar med många uppgifter. Alla övningar kommenteras personligen av din lärare så att du utvecklas och kan gå vidare i din webbproduktion.

Förkunskaper

Kursen kräver grundläggande kunskaper i WordPress eller att du vet med dig om att du är snabblärd. Vi kommer inte gå igenom WordPress utan börjar direkt med att installera Learndash för att bygga webbkursen.

Kursavgift

23.996 kr exkl. moms
29.995 kr inkl.moms

Eventuella tillkommande kostnader

Du behöver programvaran Adobe Photoshop på din dator för att kunna genomföra övningsuppgifter. Du kan hyra den på adobe.se och betala månadsvis för din prenumeration.

Du behöver också PowerPoint om du har behov av att kunna göra snygga presentationer och visa upp för dina kommande deltagare. Läs mer här »

Du kommer också behöva köpa Learndash för byggande av webbkurser.

Även kostnad för webbhotell och domännamn tillkommer. Mer om det i kursen.

Övrig information

Någon dag efter att du har köpt kursen mailar vi information över hur du loggar in på kursen. För att genomföra kursen behöver du tillgång till dator, webbkamera och mikrofon samt en bra internetuppkoppling.

Kursledare

Vi är flera lärare som hjälps åt med samtliga kurser. Alla med gedigna kunskaper och lång erfarenhet inom sitt området. Vi arbetar både med utbildning och grafisk produktion dagligen.

Studera på distans

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du loggar in på kursportalen och gör kursen i din egen takt. Genomsnittlig studietid för distanskursen är 5-10 tim/vecka. Du behöver tillgång till en dator med kamera och mikrofon.

Du får personlig feedback på dina inlämningsuppgifter och har direktkontakt med din lärare och dina kurskamrater via kursportalen.

Liveseminarier

Vi sänder live och samtliga deltagare oavsett kurs kan delta på samma seminarie. Tanken är att vi visar något aktuellt ämne och deltagaren kan ställa frågor eller bara lyssna. Det sista vi gör på varje seminarie är att ta upp frågan vilket ämne vi ska prata om nästa gång.

Vi rekommenderar ett headset om du vill prata för bättre ljud. Kan vara ett enklare ”mobilheadset” samt en webbkamera. Kan vara datorns inbyggda.

Alla liveseminarier filmas och finns tillgängliga i kursportalen under hela kursperioden. 

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper dock är det alltid en fördel med god datavana. 

Kursdiplom

Efter genomförd kurs och inlämnande av samtliga övningsuppgifter ges diplom.

Kursen är inte studiemedelsberättigad

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om E-learningproducent Distans Distanskurs.

MediakurserOnline.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med MediakurserOnline.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera E-learningproducent Distans Distanskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om E-learningproducent Distans Distanskurs, fyll i följande uppgifter:

Arbeta effektivare i sociala medier
MediakurserOnline.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer

Liknande kurser