Visa kurser.se som: Mobil

Teckning, utomhus

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Skövde
6 timmar
2021-06-06 10:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Glädjen med att uttrycka sig i bild kostar inte mycket. Penna och papper - sedan är du igång! Tecknande blir för många en mycket givande hobby som kan användas till allt från personliga kort och roliga inlägg på Instagram till mer avancerade bilder.

Utifrån rådande läge har vi begränsat antalet deltagare på kursen till max 6 deltagare.

Om kursen
Att gå en introduktionskurs i teckning kan hjälpa dig att utvecklas lite snabbare, dessutom får du träffa andra kreativa människor!

Denna kurs hålls utomhus med utgångspunkt från Medborgarskolans lokaler på högskoleområdet. Närmiljön erbjuder en rad spännande motiv, inte minst den vackra Boulognerskogen. Vi börjar med att titta på vilka möjligheter som finns inom teckningens värld, inte minst vilka material som finns och du får grundläggande råd inför dagen. Sedan arbetar du med eget tecknande. Du kommer att få enskild handledning och vi har också gemensamma genomgångar. Vid eventuellt dåligt väder hålls kursen på Medborgarskolan där det kommer finnas gott om plats för att hålla avstånd.

Kurstiden är kl 10.00-15.00 med 30 minuters paus för egen fika.

För vem
Inga krav på förkunskaper. Nybörjare liksom vana tecknare är välkomna!

Kursledare
Anders Lundgren har utbildat sig på Skövde konstskola och spenderar en stor del av sin tid med att teckna och måla.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Våra deltagare tar med eget material. Ta med ett block, åtminstone i storlek A4 och pennor (gärna en mjuk blyertspenna; exempelvis 6b). Du kan även ta med kol och fixativspray.

Vid eventuellt dåligt väder får du gärna ta med dig några bilder/foton som motiv för ditt tecknande.

Ta även med en fikakorg och sittunderlag.

Vårt arbete med att minska smittspridningen av Covid-19
Utifrån rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser. Tillsammans hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast delta när vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt att hålla avstånd till varandra. Tack för visad hänsyn och varmt välkommen!

Bra att veta
Kursen sker i samarbete med Västergötlands Museum.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker. Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teckning, utomhus.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teckning, utomhus!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner