Visa kurser.se som: Mobil

Ryska, nivå A1

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Skara
16 timmar
1 200 SEK

Kursbeskrivning

Ryska är ett rikt och uttrycksfullt språk som öppnar dörrar österut. Språket talas av ca 160 miljoner människor i Ryssland och är dessutom andraspråk för innevånare i östra Europa. Kontakterna mellan våra länder ökar och kunskaper i ryska blir allt mer efterfrågad. Kursen är en nybörjarekurs.

 Kursen är för dig som läst språket tidigare.

INNEHÅLL OCH MÅL
Grundkursen i ryska innehåller alfabetet, grunderna i uttal, grammatik och ordförråd samt kommunikativa övningar för olika vardagliga situationer.

FÖRKUNSKAPER
Motsvarande 1 termin kvällskurs.

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer, bok 230 kr och cd 145 kr + övn bok. Beställs av deltagaren själv på nätet. "Ryska 1 ( textbok och övn bok).

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska, nivå A1.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ryska, nivå A1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner