Visa kurser.se som: Mobil

Minisångarna 6-9år

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
12 timmar
2022-09-01 16:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Fokus ligger på att vi ska ha roligt tillsammans, och att barnen ska få möjlighet att utveckla sin sång tillsammans med andra.

Innehåll
Vi i Minisångarna träffas en gång i veckan och övar in roliga, medryckande och svängiga sånger. körsång med rolig Genom sången, musiken och lite rörelsen får barnen möjlighet att utveckla sina musikalitet, sin rytmkänsla och sin kroppskännedom. På ett lekfullt och lustfyllt sätt får barnen bl a lära sig om sångteknik, tonhöjd, rytmer. Fokus ligger på att vi ska ha roligt tillsammans, och att barnen ska få möjlighet att utveckla sin sång tillsammans med andra. Välkommen med din anmälan. Lektionstiden är 50 minuter.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Helena är utbildad operasångerska som synts i sammanhang arrangerade av bl.a. Göteborgsoperan, Läckö slotts sommaropera och nyligen den internationella Stenhammartävlingen där hon sjöng sig till en semifinalplats. Utöver egna framträdanden undervisar Helena gärna. Hon har en bred bakgrund med musikal, dans och teater i bagaget som hon gärna använder sig av både i sitt eget  artistiska arbete och i pedagogiska sammanhang. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerade sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i våra interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca1-2veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Minisångarna 6-9år.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Minisångarna 6-9år!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner