Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Skövde
10 timmar
725 SEK
Kommande starter
Skövde
2019-10-14 19:15  
725 SEK
2019-10-17 15:30  
725 SEK
Läs mer och boka

Kursbeskrivning

Meditation är ett sätt att slappna av för att lära känna sig själv och de egna behoven vi har för att kunna leva och acceptera olikheterna som vi har att ta hänsyn till hos omgivningen i vår vardag samt att dra ned på stressnivån i våra liv.

Om kursen
Under denna kurs kommer vi fokusera på andningen och avslappning samt lära oss tekniker för att kunna stilla tankarna som snurrar på högvarv. Vi kommer även beröra hur vi påverkas av det vi väljer i våra liv.

För vem
Kursen passar för alla, både du som aldrig mediterat förut och du som redan provat på meditation tidigare.

Kursledare
Grete Hertzenberg-Nafstad har fått sin kunskap genom att medvetet arbeta med sig själv under många år. Grete är utbildat vid Arthur Findlay College i Stansted, England där hon återkommande har tagit kurser under 15 års tid.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ha på dig sköna och bekväma kläder. Tag gärna med en vattenflaska. 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditation.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Meditation!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner