Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Mariestad
10 timmar
2019-09-30 19:15
725 SEK

Kursbeskrivning

Massage ger både närhet, avslappning och lindring för trötta och spända muskler. Här lär du dig om djupavslappnande helkroppsmassage som stimulerar kroppens självläkningssystem i både teori och praktik med tyngdpunkt på de praktiska momenten.

Om kursen
De moment som ingår i kursen är avslappnande helkroppsmassage som omfattar: rygg, axlar, nacke, fot, hand, arm, ansikte och skallmassage. När du gått kursen har du en inblick i hur du genomför en djupavslappnande helkroppsmassagen.

Massagen utförs sittande.  

För vem
Kursen vänder sig till alla, så inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marianne Blom är utbildad helhetsterapeut och har utbildat sig på Cepheus-institutet i Stockholm.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursavgiften. Till kursen ska du ta med dig kudde, badlakan och handduk.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böckerhos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Massage.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Massage!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner