Visa kurser.se som: Mobil

Måla i akryl och olja fortsättning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
30 timmar
2020-02-10 18:30
1 650 SEK

Kursbeskrivning

Upplev glädjen av att skapa en egen tavla i olja eller akryl. Vi går bl a igenom färger och former, olika sätt att komponera en bild, volym och djup. För dig som har tidigare erfarenhet av att måla i olja eller akryl. Du väljer själv vilken teknik du vill måla i.

Innehåll
Vi lär oss olika tekniker och tillvägagångssätt för att bygga upp en målning.
Vi lär oss om färger och valörer, och hur man återskapar illusion.
Främst går vi in på det klassiska måleriet såsom stilleben, landskap och porträtt.
Deltagarna målar efter eget önskemål och förmåga, och får individuell konsultation.
Målet är att deltagaren ska känna sig trygg i sitt egna skapande med hjälp av tillvägagångssätt, feedback och god gemenskap.

För vem
Kursen är för dig som har grunderna och tidigare erfarenhet av att måla i olja eller akryl. Kursen vänder sig till vuxna.

Kursledare
Renata har varit kursledare hos oss på Medborgarskolan sedan år 2006. Hon har mer än 40 års erfarenhet som reklam- och illustrationstecknare och har undervisat både på högstadiet och gymnasiet. Renata är utbildad till reklamtecknare och illustratör i Slovakien och har gått på konstindustriskola i Sverige.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Förslag på material får du i din kallelse innan kursstart. Kostnad för kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Stafflier finns på plats.

Medborgarskolan tillämpar miljövänligt måleri i vår målarverksamhet:
-Använd vattenbaserad teknik utan lösningsmedel
-Använd vattenbaserade färger och färger utan kadmiumpigment
-Följ anvisningarna som finns i lokalen för penseltvätt och handtvätt

Om du vill läsa mer om miljövänligt måleri kan du klicka på länken:
https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/hallbarhet/vara-basta-miljotips/miljovanligt-maleri/

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Mot uppvisande av din kallelse får du 15 procents rabatt på Målarboden i Trollhättan, 10 procents rabatt på Colorama i Uddevalla och 15 procents rabatt på konstnärsmaterial på Hallmans Bokhandel i Uddevalla.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla i akryl och olja fortsättning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Måla i akryl och olja fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner