Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Linedance steg 4

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
20 timmar
2023-01-16 19:10
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Linedance på nivå advanced, den högsta nivån inom linedance. Här krävs det mycket av dig som dansare, både tid, erfarenhet och stort intresse.

Innehåll
På kursen dansar vi till all slags musik. Vi lär oss svårare dagsaktuella danser. Eftersom att kursen går snabbt fram rekommenderar vi att man för denna kurs tränar hemma mellan kurstillfällena.

För vem
Denna danskurs riktar sig till dig som har dansat i många år eller har dansat på denna nivå tidigare. Danserna är oftast på nivå advanced, den högsta nivån inom linedance som har en hel del arm- och kroppsrörelser i danserna (alltså inte bara fotarbete).

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet och han dansar så ofta han hinner, även när han är på resande fot. Att dansa linedance har varit Aleksandar främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Stegbeskrivningar finns att hämta på internet eller få kopierade mot ett självkostnadspris.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag gäller på denna kursen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Linedance steg 4.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Linedance steg 4!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner