Kinesiska, nybörjare

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
20 timmar
2023-09-04 17:30
1 495 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Kinesiskan (Mandarin) är världens största språk och nyckeln till en ny kultur! Drömmer du om att besöka Kina och att kunna kommunicera med lokalbefolkning? Vill du kunna stoltsera med att kunna skriva kinesiska tecken? Ta chansen och ta de första stegen mot din dröm på Medborgarskolan!

Innehåll
Under kursens gång går vi igenom enkla hälsningsfraser och andra vardagliga uttryck. Vi kommer även gå igenom ett antal grundläggande kinesiska tecken.

För vem
Denna kinesiskakurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare
Jesper Lysell har läst 90 högskolepoäng kinesiska på Göteborgs Universitet och har även skrivit flera akademiska uppsatser om kinesiska tecken. Han har lång erfarenhet av att lära ut språk och kommer förklara grunderna i det kinesiska språket på ett lättförståeligt sätt.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Kinesiska för nybörjare av av Chengyu Wang & Xuenan Wang Fredengren

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal. 

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Kinesiska, nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kinesiska, nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner