Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Föreläsning: Tiden läker nästan alla sår

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Göteborg
1 timme
2020-10-04 18:00
295 SEK

Kursbeskrivning

Den här föreläsningen handlar både om sorg och glädje samt hur det går att förstå vad sorg är och hur det går att leva ett gott liv trots tråkiga livshändelser.

Innehåll

Hur hanterar man sorgen när någon nära anhörig dör, ett barn, en förälder, en vän? Det kan tyckas helt omöjligt att ta sig igenom och kunna fortsätta leva ett fulltaligt liv när man drabbats. Den här föreläsningen handlar både om sorg och glädje samt hur det går att förstå vad sorg är och hur det går att leva ett gott liv trots tråkiga livshändelser.

 

Föreläsare
Yvette Palm är beteendevetare och mental tränare med en utgångspunkt från artistbranschen. Hon har varit professionell sångerska sedan unga år och har en spännande men också turbulent livsresa bakom sig. Genom egna erfarenheter och vetenskapligt underbyggd forskning ger hon sina kursdeltagare en intressant och utvecklande upplevelse genom kursen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande.

Alla kursstarter/föreläsningar är preliminära. Du får en kallelse till föreläsningen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Tiden läker nästan alla sår.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Tiden läker nästan alla sår!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner