Visa kurser.se som: Mobil

Föreläsning med Tobias Karlsson - "Inte alltid en dans på rosor"

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Uddevalla
1 timme
2021-03-06 11:00
295 SEK

Kursbeskrivning

En inspirerade föreläsning med dansaren, koreografen Tobias Karlsson från bl.a. "Let´s Dance" där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap.

Innehåll
En inspirerade föreläsning med dansaren, koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde. Han berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma.

Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din!

Obs!!
Vill du även dansa med Tobias så anmäler du dig inte till föreläsningen. Den ingår i "Dansa med Tobias från bl.a. Lets Dance" anmäl dig där i så fall.

Bra att veta
Vi kommer följa myndigheternas rekommendationer i samband med covid-19 när det gäller denna inspirationsdag med Tobias.

Du får en kallelse till föreläsningen ca en-två veckor innan utsatt datum. Föreläsningen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att föreläsningen blir av. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta lokal.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.


 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning med Tobias Karlsson - "Inte alltid en dans på rosor".

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föreläsning med Tobias Karlsson - "Inte alltid en dans på rosor"!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner