Visa kurser.se som: Mobil

Elgitarr, parundervisning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Trollhättan
10 timmar
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig gitarrspel från grunden, rockackord, skalor, solospel och gehörspel. Här spelar du i par med någon, syskon, förälder eller kompis. Perfekt för dig som inte vill spela själv och inte heller i grupp.

Innehåll
Du får lära dig spela rockackord och gitarrsolospel. Genomgång av olika skalor och så kallade boxar som används när solon spelas. Du får lära dig någon ny låt varje vecka, finger och plektrumteknik samt teknikövningar.

Undervisningen sker i par och lektionerna skräddarsys utefter dina önskemål, kunskaper och behov. Varje kurstillfälle är 45 minuter under 10 veckor.

För vem
Kursen vänder sig både till dig som är helt nybörjare och dig som spelat tidigare. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Anders Bergström har många års erfarenhet som musiklärare och att undervisa i gitarrspel. Han har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 1997.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag elgitarr, förstärkare och bok. Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. Mer information om vilket kursmaterial som används kommer via din kallelse innan kursstart.

Anpassningar under pandemin
För att du ska känna dig trygg att delta är det viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Elgitarr, parundervisning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elgitarr, parundervisning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner