Visa kurser.se som: Mobil

Distans Skrivarkurs - Börja skriva!

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Distans / Online
12 timmar
2021-03-18 17:30
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Släpp loss skrivarlusten! Här får du lära dig skriva i olika stilar och diskutera texter.

Distanskurs i realtid

Ser du dig i full färd med att skriva den där boken som du länge drömt om att förverkliga? Deckare, Roman, Memoar eller kanske en Kokbok? Många, idag kända författare har faktiskt en gång börjat sin karriär genom att gå en kurs. Du kanske helt enkelt vill skriva av dig för din egen skull? Att skriva försätter oss lätt i ett flow och känslan när berättelser får eget liv, är underbar och svår att beskriva.

Läs detta inför din distanskurs

 

 

INNEHÅLL & UPPLÄGG

SKRIVARKURS – KREATIVT SKRIVANDE

Den här kursen ger dig främst möjligheten att genom övning, övning, övning släppa på självcensuren och låta pennan flöda fritt över pappret eller fingrarna över tangentbordet. Här ryms möjligheten att välja hemuppgifter och få feedback på egna texter utifrån gruppens konstellation, med önskade teman, som t ex personbeskrivning, dialog, miljöbeskrivning, förbannad dikt och brutal sanning. Kursen innehåller ett författarbesök av Eva Staaf, prisbelönt barnboksförfattare, prisbelönt radioregissör och ljudberättare, skapare av radioserier, samt programledare och producent. Varmt välkommen med pennan vässad och suddgummit bortglömt!

KURSLEDARE
Ledaren är utbildad journalist, med stor vana vid att skriva. Hon är även utbildad för att undervisa i skrivande och kreativitet. Med stor entusiasm och positiv energi, hjälper hon dig framåt i din process.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Eventuell kostnad för kompendium tillkommer.

BRA ATT VETA
Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Distans Skrivarkurs - Börja skriva!.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distans Skrivarkurs - Börja skriva!!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner