Visa kurser.se som: Mobil

Data - Företagsutbildning

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Lidköping
1 timme
0 SEK

Kursbeskrivning

Vi skräddarsyr datakurser och IT-utbildningar för dig och ditt företag utifrån exakt det ni behöver t ex kurs i Excel, Word & hela Officepaket. Vi erbjuder även kurser i hur man kan hantera sin egen dator på jobbet utan krångel. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Om kursen
Vi erbjuder även kurser i sociala medier mm. Ska ni implementera och byta IT systemet på företaget kan vi också hjälpa er att utbilda personal i det nya systemet.

Kursens innehåll och omfattning bygger på det behov och /eller önskemål som den beställande organisationen har. Upplägg och beskrivning av utbildningen tas fram i samarbete med vår kursledare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en utbildning exakt efter ert önskemål.

Enligt överenskommelse - dag, tid och antal kurstimmar per lektion, ert behov styr helt vår planering av kursen.
Vi ser gärna att deltagarna får arbeta i "skarpt läge", det kan därför vara bra att ta med sig ev. logotyper och information om Brandboks till kursen.

För vem
Vid behov kan test av kursdeltagare göras inför kursen. Detta för att underlätta uppdelning av och behovsanpassa för olika grupper.

Kursledare
Michael Nyberg har haft kurser i data hos Medborgarskolan i över 30 år. Han har lång erfarenhet och stor pedagogisk förmåga och inte sällan hör vi från deltagare att "nu först förstår jag, nu har jag äntligen lärt mig något" Han har även omfattande erfarenhet av uppdragsutbildning som helt anpassas efter kundens önskemål, från korta kurser till hela terminskurser, med allt från en till tio deltagare per gång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Ledaren ger information om eventuellt kursmaterial vid första kurstillfället, deltagarna beställer sedan själva vid behov.

BRA ATT VETA
Kontakta gärna Katrn Alfredsson 0510-42 05 03 för mer information och eller förslag på kurs.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Data - Företagsutbildning.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Data - Företagsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner