Antistresspass - andningsövningar, kroppscanning, mindfulness mm

Medborgarskolan Väst
Kursinformation
Halmstad
3 timmar
2023-02-13 18:15
595 SEK

Kursbeskrivning

På yogamatta eller liggunderlag avslutar vi veckans första dag på skönt och avslappnande sätt för att ta med en lugn känsla till övriga dagar.

Det blir en härlig mix med inslag av andningsövningar, kroppscanning, mindfulness, stretchövningar, avslappningsövningar, meditation mm

Kursuppehåll den 27/2, avslut den 6/3

För vem
Inga förkunskaper krävs. Passar dig som vill investera i din hälsa och ditt välmående. För dig som känner dig stressad eller uppjagad, och som vill ge dig själv en stunds avkoppling och få prova på lite olika tekniker för stressreducering.

Kursledare
Regina (Nina) är diplomerad avspännings- och stresspedagog, utbildad grundskollärare i bland annat bild, konstnärligt och kreativt lagd - så förvänta dig åtminstone några kreativa övningar. 
Hon är varm, empatisk och lyhörd och med egna erfarenheter av utmattningssyndrom har hon också mycket personlig kunskap och erfarenhet. Idag driver Nina företaget Stresspedagogen - Hälsa & Välmående där hon förutom kurser och föreläsningar även coachar och har rekreationsverksamhet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Bär kläder som är bekväma att slappna av i - mysdress är välkommet! Ta med din egen yogamatta/liggunderlag samt filt att använda till några av övningarna.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Antistresspass - andningsövningar, kroppscanning, mindfulness mm och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan i Göteborg kurser

Välkommen till Medborgarskolan Väst! Här hittar du alla Medborgarskolans kurser i Västra Götaland och Halland.  Vi erbjuder kurser, föreläsningar och evenemang inom många olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag! Om Medborgarskolan Medborgarskolan är ett...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Väst

Medborgarskolan Väst

Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Antistresspass - andningsövningar, kroppscanning, mindfulness mm!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner