Inga recensioner än

Keramik dagtid

Längd
40 timmar
Pris
2 550 SEK
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
40 timmar
Pris
2 550 SEK
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Keramik dagtid

Färg, form och fantasi, keramik är skaparglädje! Du formger och skapar egna personliga föremål i lera. Till din hjälp har du drejskivor, verktyg för dekor, glasyr i regnbågens alla färger och fantastiska kursledare.

Innehåll
Du utvecklar dina idéer med stöd från kursledaren. Tillsammans planerar ni nya moment utifrån önskemål. Är du nybörjare får du lära dig från grunden.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle

Förkunskaper
Detta är en kurs för nybörjare och fortsättare. Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Kamilla Kvarnevik är känd keramiker i Värmland med många års erfarenhet inom keramik. Verksam inom konsthantverkarna och med ett brinnande intresse för form och funktion sprider hon glädje och inspiration bland kursdeltagarna.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för lera, glasyrer och bränning tillkommer med 75:-/kg och faktureras i efterhand beroende på hur mycket material du använt.

Vi fakturerar även 100 kronor för skröj och glasyrbränning då elpriserna är så höga. Detta kommer att justeras när el-priserna ändras till normala nivåer.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Kursen hålls i vår keramiklokal som ligger på Vasagatan 8 på Herrhagen i Karlstad. Ingång sker från baksidan av huset. Kommer du med bil parkerar du på gatan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik dagtid och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.